Kontaktet

Adresa:
Shoqata e Invalideve te Luftes te UCK-se
Rr. UCK 10000 Prishtine
Republika e Kosoves

Tel: +381 (0) 38 249 616
Fax: +381 (0) 38 249 616

info@shiluck.org

UebAdresa dhe e-mail

Harta e Lokacionit

View Larger Map

Statuti

Nyje tjera

Komente