Kontakti

Kontaktet

Adresa:
Shoqata e Invalideve te Luftes te UCK-se
Rr. UCK 10000 Prishtine
Republika e Kosoves
Tel: +381 (0) 38 249 616
Fax: +381 (0) 38 249 616
info@shiluck.org
UebAdresa dhe e-mail
Harta e Lokacionit
View Larger Map

Statuti

Nyje tjera

Komente