Historiku i Radio Kosova e lirë

Historiku i Radio Kosova e lirë

ZËRI I LIRISË
NGA ideja deri te lindja e “KOSOVËS SË LIRË”

Nisma për të hapur një radiostacion të luftës doli nga disa anëtarë të Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Rreth kësaj nisme janë angazhuar, zëdhënësi i SHP të UÇK-së, Jakup Krasniqi, ndërsa idenë e kanë përkrahur dhe kanë ndihmuar: Azem [...]

Statuti

Nyje tjera

Komente