Dëshmorët e UÇK-së

Dëshmorët e UÇK-së

Feniksët e lirisë I

Dëshmorët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës
(Monografi)
Kryeredaktor :
Nezir MYRTAJ
 
Me daljen në dritë të vëllimit të parë të monografisë “ Feniksët e lirisë”, lexuesit shqiptar i jepet mundësia të njihet me jetën dhe veprën e dëshmorëve të rënë nën emblemën dhe me betimin e Ushtrisë Çlirimtare të [...]

Statuti

Nyje tjera

Komente