Adem Jashari simbol i kombit

Adem Jashari simbol i kombit

Dilaver Goxhaj: Adem Jashari simbol i kombit
Legjendari Adem Jashari
Si nga legjendat dhe Mitologjia, ashtu edhe nga Bibla dhe Kurani kemi mësuar se çdo popull ka katër kalorës. Ata janë: Historia, Sëmundja; Vdekja dhe i katërti, Fati sëbashku me të Vërtetën. Sipas Mitologjisë, kalorësi i parë, Historia, është kalorësi që [...]

Statuti

Nyje tjera

Komente